Personvernerklæring

Personvernerklæring

Vi tar ditt personvern på alvor og har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og beskytter dine personlige data når du besøker vår nettside. Vennligst merk at vårt organisasjonsnummer og kontaktinformasjon er tilgjengelig på vår kontaktside eller ved å søke på domenet du besøker hos Norid.no eller whois.com, og videre søk på org.nr. i brreg.no.

Bruk av data

Vi innhenter og lagrer informasjon som du gir oss gjennom vårt kontaktskjema, inkludert ditt navn, e-postadresse og annen kontaktinformasjon. Vi bruker også verktøy som Google Fonts, Google Analytics, Google Site Kit og Facebook Pixel for å forbedre nettsiden vår, analysere trafikk og vurdere effekten av annonsering på Facebook-plattformen. I tillegg kan vi benytte sosiale medier og andre plattformer til markedsføring, noe som kan medføre innsamling av dine opplysninger. Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter eller bruker dem i andre systemer med mindre det er beskrevet her, eller du har samtykket til det ved å sende inn skjemaet. Et eksempel er en e-posttjeneste der du har gitt samtykke til å motta e-poster eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev frivillig.

Data sikkerhet

Vi bruker dine personopplysninger til å svare på henvendelser sendt via vårt kontaktskjema, for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår og for å utføre analyser som hjelper oss med å forbedre nettsiden vår. Vi kan lagre opplysningene så lenge det er hensiktsmessig, med mindre du ber om sletting. Informasjonen lagres på serverne til våre leverandører. Kontakt oss gjerne for å få informasjon om hvilken leverandør vi bruker.

Vi respekterer ditt personvern og deler normalt sett ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med mindre det er i samsvar med gjeldende personvernregler fra Datatilsynet. Unntaket er når tredjeparter er våre samarbeidspartnere, og deling av dine personopplysninger er nødvendig for å levere de tjenestene vi tilbyr deg.

Dine rettigheter

Vi har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. 

Innsamling av data

Du har rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi behandler om deg, samt hvordan de behandles. Du kan også be om korreksjon, sletting og begrensning i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvis du mener at vi ikke oppfyller dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den relevante tilsynsmyndigheten. Du kan sende klagen til Datatilsynet. Mer informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet finner du på deres nettsider.

Vi følger retningslinjene fra Datatilsynet og GDPR. Du kan lese mer om dine rettigheter og våre plikter her: [ https://www.datatilsynet.no/ ]. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom vi ikke overholder gjeldende lover og regler.

Scroll to Top